Разредете кръвта си с тези уникални домашни рецепти!

https://zdravno.net/narodna-medicina/razredete-kravta-si-s-tezi-unikalni-domashni-recepti/127832 Zdravno.net
Разредете кръвта си с тези уникални домашни рецепти!

Сгъстената кръв крие много рискове

Тя може да предизвика инфаркт, инсулт, както и други опасни сърдечносъдови болести. Има лекарства, с които разреждаме кръвта си. Но има и домашни рецепти, които вършат същата работа и то уникално.

С първата рецепта заливаме с половин литър водка сто грама смляно индийско орехче. Оставаме сместа да престои двадесет и един ден, като я разклащаме. След това я прецеждаме.

Пием по 20-30 капки, разредени с четвърт чаша гореща вода, три пъти на ден, половин час преди хранене.Прекъсваме за десетина дни и повтаряме, докато изпълним 5 курса.

Другата рецепта е да ядем всеки ден минимум по една голяма лъжица пшенични кълновеЖелателно е да консумираме зелени салати и малка лъжичка ленено масло.По време на приема да се намали хляба и тестените изделия.

Третата рецепта е с джинджифил. Взимаме около четири сантиметров корен, на върха на лъжичката канела и чаена лъжичка зелен чай. Заливаме всичките продукти с половин литър гореща вода, оставаме да престои и прецеждаме.

Добавяме лимон и мед. С това лекарство не само разреждаме кръвта, но и нормализираме кръвното налягане, изчезва главоболието, шума в ушите, ставаме бодри и пълни с енергия. Показателите ни стават като на млад човек, сочи медицинската формула. Дори болни, прекарали инсулт,се възстановяват.

Източник: Ретро

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.