С този еликсир топите мазнините и понижавате холестерола

https://zdravno.net/narodna-medicina/s-tozi-eliksir-topite-mazninite-i-ponizhavate-holesterola/137105 Zdravno.net
С този еликсир топите мазнините и понижавате холестерола

Повишените нива на холестерола ни докарва различни здравословни проблеми

При повишени нива на холестерола страдаме от различни болести на сърцето, кръвоносните съдове се запушват  и това може да ни причини инфаркт  и инсулт.

При борбата с лошия холестерол първото място държи грейпфрута. Този южен плод не само е богат на полезния витамин С, ами съдържа и много пектин. Това вещество понижава нивата на холестерола и защитава кръвоносните съдове от затлачване.

Второто място, след него, в тези успешни битки с холестерола, идва целината. Само два стръка от този зеленчук са достатъчни да понижат холестерола цели пет пъти. В допълнение растението увеличава отделянето на жлъчен сок, който отстранява лошите мазнини.

Какво ни е необходимо за еликсира, който се справя успешно с лошия холестерол?

Това са един грейпфрут, две стъбла целина, стръкче магданоз,четвърт лимон и две парченца джинджифил.

Как се приготвя? Всичките продукти смиламе в блендер, до получаване на сок. Изпиваме напитката поне по един път на ден, за да се стопят мазнините. Най-полезният вариант е да пием прясно изцеден сок преди обяд. Тогава този еликсир се усвоява най-добре от организма и съставките му действат безотказно.

Източник: Здраве.то, Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.