Вкусна рецепта ни пази от болести и дарява с дълголетие

https://zdravno.net/narodna-medicina/vkusna-recepta-ni-pazi-ot-bolesti-i-daryava-s-dalgoletie/123417 Zdravno.net
Вкусна рецепта ни пази от болести и дарява с дълголетие

Тази вкусна рецепта лекува много болести и ни дарява с дълголетие

Тя не само е наистина доста апетитна, но защитава и здравето ни.Много е проста, а компонентите са мед  и канела. Смесете пет големи лъжици с мед и една малка с канела и апетитният „шоколад“ е готов.

Свойствата на меда са отдавна известни, неговият химичен състав е невероятен, използва се за профилактика и за лечение.

Ако хапвате по една лъжица от този деликатес, двадесетина минути преди хранене или като закуска, тогава намалявате вредния холестерол в кръвта си и сърдечната честота се подобрява.

Състоянеието на артериите и вените се подобряват също, тъй като с годините еластичността на кръвоносните съдове се губят.Тези, които не страдат от подобни проблеми, могат да приемат вкусотията и профилактично.

Възрастните, които редовно похапват мед с канела, подобряват жизнените си функции и паметта. Много е ефикасно при артрит, като две големи лъжици с мед и малка с канела се разрежда във вода и се изпива. Само седмица по-късно и болките изчезват.

При кожни заболявания, равни части от мед и канела, се нанасят на засегнатите участъци от екзема, гъбички или други.

Вкусната смес помага при настинки, при грип, при стомашни проблеми, газове в стомаха. Доказано е , че една голяма лъжица мед и малка с канела, три пъти на ден, успешно се справя с рак на стомаха и на костите.А чай с канела и мед забавя стареенето и удължава живота.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.