Лечителката Славка Пенева вдига на крака отписани от докторите!(Спасила е болни от тумор и цироза+телефона й)

https://zdravno.net/narodni-lechiteli/lechitelkata-slavka-peneva-vdiga-na-kraka-otpisani-ot-doktoritespasila-e-bolni-ot-tumor-i-cirozatelefona-y/47987 Zdravno.net
Лечителката Славка Пенева вдига на крака отписани от докторите!(Спасила е болни от тумор и цироза+телефона й)

Славка Пенева спасява хора от сигурна смърт!

  Лечителката Славка Пенева вдига на крака отписани от докторите. Тя може да избави от мъки всеки, потропал на вратата на дома й. Тя лекува с помощта на радиестезията и никой не си тръгва не излекуван от нея. Родена е в Кан, Франция преди 84 години. В по-голямата си част от живота има съвсем друго занимание. Почти 30 години работи като инженер в БНТ. Насочва се към алтернативната медицина след като се пенсионира. Славка Пенева изкарва и курс по „Основи на радиестезията”. И така се „ражда” чудото. Повече от 25 години помага на хората и вдига болните на крака, въпреки тежките заболявания, които имат. Благодарение на нейните умения в списъка с излекуваните от нея има хора, преборили тумор в мозъка, цироза, сериозни увреждания на опорно-двигателната система, тежки бъбречни заболявания и др. Лечителката не използва лекарства. Методът й се основава на това, че изкарва негативните вълни от болния и „изсмуква” болестта като с прахосмукачка. Влива положителни вълни в тялото и така лекува. Работи на принципа, че душата може да излекува тялото, стига да има в нея необходимото количество положителна енергия. Методите на лечителката може да се използват и за разваляне на магия. Тя твърди, че може да изхвърли злото от всяка една част на човека. Може да си уредите приемен час при Славка Пенева, като й звъннете на тел. 0895 452577. Кабинетът на лечителката се намира в София. Важно е да знаете, че отговаря на обажданията от вторник до петък включително. И то във времето между 14 до 16 часа.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.