Няма аналог: Мехлем от язовец лекува почти всичко! (Дядо Иван дава пълна гаранция)

https://zdravno.net/narodni-lechiteli/nyama-analog-mehlem-ot-yazovec-lekuva-pochti-vsichko-dyado-ivan-dava-palna-garanciya/48016 Zdravno.net
Няма аналог: Мехлем от язовец лекува почти всичко! (Дядо Иван дава пълна гаранция)

Мехлем от язовец е излекувал мнозина

  Мехлем от язовец е панацея за много болести. Чудотворното лекарство привлича много болни от всички краища на страната към Хисаря. [caption id="attachment_2629" align="alignright" width="365"]Иван Иванов Иван Иванов лекува с мазило от язовец[/caption] Там 77-годишният дядо Иван Иванов продава илача. „Няма болест, който да не лекувам с този мехлем. Шипове, дискова херния, хемороиди, екземи, гъбички, всякакви кожни заболявания. Болката веднага отпуска“, твърди производителят на домашния цяр. Народният илач пенсионерът продава пред минералния извор Момина сълза в центъра на Хисаря. Дядо Иван твърди, че лекува и още много болести, за които знае много рецепти. Гарантира, че знае лек, който гарантира безплодие. И дава пълна гаранция, че това се случва. Рецептата, по която прави лекарството прави в рамките на час. На котлон вари 28 вида билки с минерална вода от хисарския извор. Четири пъти прави преварката. Прави се концентрат от 3 литра течност. Десет дни се пие отварата, по 100 г преди хранене. Повтаря се, ако положението е много сериозно. „Гарантирам обаче, отварата дава резултат. Стига причината да не е в мъжа. С моя помощ са се родили стотици деца”, твърди Иван Иванов. „Освен безплодие лекувам всичко, което може мозъкът ти да се сети - язви, колити, гастрити, нерви, безсъние, главоболие, нощно напикаване, дори и „вдигане на самолета“, споделя пенсионерът. Най-известен обаче си остава с илача от мас от язовец, който излекувал хиляди нашенци от дискова херния. „Вземам мас от язовец, наричан още борсук. Добавям екстракт от диво кокиче, слагам още билки, камфор, терпентин. И се маже. Болката си отива веднага“, убеждава хисарецът. „Освен безплодие лекувам всичко, което може мозъкът ти да се сети - язви, колити, гастрити, нерви, безсъние, главоболие, нощно напикаване, дори и „вдигане на самолета“, споделя пенсионерът. Най-известен обаче си остава с илача от мас от язовец, който излекувал хиляди нашенци от дискова херния. „Вземам мас от язовец, наричан още борсук. Добавям екстракт от диво кокиче, слагам още билки, камфор, терпентин. И се маже. Болката си отива веднага. Казват ми „доктор“, защото реално съм такъв, макар да не съм учил медицина. Избавил съм много хора. Единствено не лекувам тумори. Иначе с мехлемите можеш да мажеш навсякъде, където има отвор в човешкото тяло - в носа, в ухото, влагалището“, обяснява лечителят.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.