Ясновидката Латина: Болестите идват от стрес, нерви и лоша храна!(Лекува сгрешени диагнози)

https://zdravno.net/narodni-lechiteli/yasnovidkata-latina-bolestite-idvat-ot-stres-nervi-i-losha-hranalekuva-sgresheni-diagnozi/48122 Zdravno.net
Ясновидката Латина: Болестите идват от стрес, нерви и лоша храна!(Лекува сгрешени диагнози)

Ясновидката Латина е една от най-младите феномени у нас

  Ясновидката Латина разбира за дарбата си от ранно детство. Въпреки това е помогнала на стотици хора да се спасят от житейските неудачи, да привлекат късмета, [caption id="attachment_3211" align="alignright" width="365"]Латина Ясновидката Латина дава ценни съвети[/caption] да спасят брака си, да намерят сродната си душа и да се избавят от болести. Латина споделя, че гледането не е шега работа. След това тя се възстановява трудно, със сън или като дълго стои под душа. От шумовете, вибрациите на града и стреса се спасява с природата, гората, планината и тишината. Съветва и обикновените хора така да се „церят” от градската цивилизация и шумотевицата. Гадателката е категорична, че водата има невероятна лековита сила. За нея водата се нарича здраве. И ако се премине мост над река или се прескочи вода, всичко лошо остава зад теб. „Това е начин да си оправиш лошия късмет”, съветва ясновидката. Огънят също изчиства всичко лошо, а земята също има способност да извлича негативната енергия. Латинка съветва болните да спят на земята, за да се излекуват. По нейниет думи в България има пет енергийни центрове, където можем да се зареждаме. Те са Варна, Перперикон, Родопите, Рупите, Седемте рилски езера. Чудодейна силна имал и манастирът „Света Ана” в Бистрица. Света Ана помага на жените да забременеят. Майката на Богородица помага ако й се помолиш и дадеш дар под формата на бебешки дрехи, бутилка олио, хавлиена кърпа или пари. Дарът трябва да е от душа, съветва феноменът. А тези, които имат проблеми в любовта или брака трябва да се помолят на иконата на Свети Фонурий.На светецът се носи червено вино и хляб. Чудотворната икона се намира в църквата „Света София”. Говори се, че ако сутрин се отвори рано манастира „Свети Мина, вдига сватба до година. А за да отключиш късмета си трябва три поредни сутрини да се отварят три църкви. До хотел „Шератон” има малка църква на Свети Никола, който много помага за тези неща, е съветът на ясновидката Латина. Освен в привличане на късмета, ясновидката помага и при болести. Тя вижда заболелия орган в по-тъмни цветове. Излекувала е много хора, на които не били поставени или имали грешни диагнози. „Идвали са и много хора с грешни диагнози, на които съм помагала или които имат заболяване, а не знаят за него. Много болести идват от стрес, нерви и от лошата храна, която се продава. Затова нека ядем повече домашна храна“, призовава гадателката.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.