Зелено кисело мляко на Петър Димков: Чисти черния дроб и ни вталява!

https://zdravno.net/narodni-lechiteli/zeleno-kiselo-mlyako-na-petar-dimkov-chisti-cherniya-drob-i-ni-vtalyava/124194 Zdravno.net
Зелено кисело мляко на Петър Димков: Чисти черния дроб и ни вталява!

Зеленото кисело мляко на лечителя Петър Димков е  уникално

То чисти черния дроб и изкарва токсините след обилните коледни и новогодишни трапези, а и ни вталява.

За да го приготвим са ни необходими  триста милилитра кисело мляко с 2 процента масленост, връзка  магданоз, три стръка копър и целина, малка краставица, щипка хималайска сол, половин лъжичка куркума и малко черен пипер.

Как се приготвя лекарството? Магданоза, целината и копъра се нарязват. Краставицата се рендосва и прибавя се разбитата мляко. Слагаме и подправките, и пасираме в блендер. Получава се коктейл с мек и балансиран вкус.

Може да замените закуската с него или да го приемате вечер. Може да го направите през прочистващите дни. А също така е възможно да го пиете сутрин и вечер, защото порциите стават две.

Но в никакъв случай не го съхранявайте в хладилника, а го консумирайте прясно. Първите резултати ще са видими след седмица. Приемайте питието поне двадесетина дни и видимо ще отслабнете, и добиете желаната фигура.

Източник: Zdrave.to

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.