Не пийте кафе при ставане!А тази здравословна и тонизираща напитка

https://zdravno.net/zdravni-saveti/ne-piyte-kafe-pri-stavanea-tazi-zdravoslovna-i-tonizirashta-napitka/122583 Zdravno.net
Не пийте кафе при ставане!А тази здравословна и тонизираща напитка

Спецовете категорично отхвърлят сутрешното кафе за събуждане

Според тях има една напитка, която  е не само здравословна, но и много тонизираща. А и ни дарява здраве.

Това е чаша топла вода с прясно изцеден лимонов сок.Тази напитка гарантира събуждането на организма и ни дарява с тонус за целия ден.

Това е така, понеже този цитрусов плод е богат на магнезий, калций, желязо, витамин С, както и антиоксиданти, фибри и ензими.

Но с това не се свършва ползата от тази тонизираща напитка. Тя гарантирано чисти черния дроб, стимулира работата на храносмилателния тракт, подобрява дейността на червата и на цялата стомашна флора.

Ако искате чист и свеж тен, както и хубава кожа, не с отказвайте от тази напитка, съветват експертите.Антиоксидантите, с които е богат лимона, регенерират клетките и се борят срещу свободните радикали, тоест срещу стареенето.

Вълшебната напитка засилва метаболизма.Лимонът е естествен диуретик и  помага за изхвърлянето на токсините от организма.Стимулира работата на червата, затова е идеалното средство за старта на деня.

Със сигурност напитката дава енергия и ще ви събуди много по-бързо от кафето, пък е и доста по-здравословна.Ако не искате да се откажете от кафето, изпийте го час по-късно.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.