Чистим черен дроб и черва с този еликсир!Помага и срещу настинка

https://zdravno.net/bolesti/chistim-cheren-drob-i-cherva-s-tozi-eliksirpomaga-i-sreshtu-nastinka/52112 Zdravno.net
Чистим черен дроб и черва с този еликсир!Помага и срещу настинка

Това натурално средство върши чудеса за здравето ни

То е не само полезно, но и доста вкусно.Приготвя се лесно и не струва скъпо. На всичкото отгоре може да се приготвя и през цялата година. Освен че чисти черния дроб и червата, през зимата ни спасява от вируси и настинки, а лятото укрепва имунитета ни.

За приготвянето на еликсира са ни необходими портокал, мед, джинджифил  и чесън.

Рецептата се изпълнява по следния начин.

Първо се взима портокала и се издълбава малка дупка от единия му край.Преди това отрязваме капачето.Обелваме и нарязваме на ситно скилидка чесън и я поставяме в отвора. След това взимаме резен джинджифил, предварително обелен и нарязан също на ситно. Поставяме и него в дупката. Накрая слагаме малка лъжичка мед.Внимателно разбъркваме съставките, за да не излезнат навън.

Тази смес оставяме да престои в портокала около два часа.След това изсипваме съдържанието на портокала в съд, а него доизстискваме със сокоизстисквачка.

Ако някой е алергичен към някоя от съставките, не бива да си приготвя това лекарство. Според експертите то е уникален начин да си прочистите черния дроб, както и червата. През студените зимни месеци ни пази от вируси и настинки, също така укрепва и имунитета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.