Чудо: Лимон с вода спира кървене, лекува зъбобол

https://zdravno.net/bolesti/chudo-limon-s-voda-spira-karvene-lekuva-zabobol/112583 Zdravno.net
Чудо: Лимон с вода спира кървене, лекува зъбобол

Всеки знае какви ползи носи водата с лимон за здравето

Но освен мощно средство срещу настинка, той крие още ползи за тялото.

Колкото и да звучи невероятно, дори лимоновият аромат може да спре гаденето. Една голяма лъжица лимонов сок и малка лъжичка с черен пипер се разтваря в чаша топла вода. Пие се бавно, на малки глътки и доказано действа.

Тази комбинация помага да свалите много от излишните килограми. Тя ускорява метаболизма. Веществата, които съдържа лимона помагат да се изгарят мазнините. Рецептата е следната. Смесват се две големи лъжици лимонов сок, една четвърт от малка лъжичка черен пипер, разтворени в чаша топла вода. Всичко това се овкусява с мед. Така се приготвя питието за отслабване.

Лимонът може да спре и кървенето от носа. Просто натопете едно тампонче с лимонов сок и си го сложете в носа. То бързо се справя с кървенето на носа.

Болките от зъба са много неприятни. Преодоляването им е оста трудно. Но дори и с тази сложна задача са справя лимона.Лимон, в комбинация с черен пипер се справя с тази сложна ситуация. За целта смесете половин малка лъжичка с черен пипер и същото количество масло от карамфил. Прибавят се няколко капки лимонов сок. Всичко това разбъркваме добре и в него потапяме памучно тампонче, като го слагаме на болния зъб. Болката ще изчезне след известно време, за да потърсите зъболекар.

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.