Ето за какви болести сигнализират телесните миризми!

https://zdravno.net/bolesti/eto-za-kakvi-bolesti-signalizirat-telesnite-mirizmi/136404 Zdravno.net
Ето за какви болести сигнализират телесните миризми!

Миризмата на тялото може да алармира за здравословни проблеми

Според китайски лечители телесните миризми издават нашето здравословно състояние.  Те може да издадат точно източника на заболяването.

Нарушена ли е храносмилателната система, това може да доведе до лош дъх и отделяне на газове.

Приемът на пробиотици, както и на млечни продукти, може да стабилизира растежа на полезните бактерии в червата. Основната работа на храносмилателната система е да ни предпазят от токсини, да не се увредят чревните стени и да се увеличи полезната чревна флора.

При стрес и тревожност тялото ни отделя хормона на стреса кортизол. Това може да е придружено с миризма на дим от тялото ни. За да избегнете това действие трябва да намалите стресовите ситуации.

При проблеми с черния дроб и жлъчката тялото ни може да излъчва миризма на горчиво или с повече себум по лицето. Нормализирането на работата на тези органи трябва да стане със спирането на алкохола и ограничаване приема на мазни храни.

Ако имате проблеми с дебелото черво и белите дробове, тогава тялото ви може да излъчва миризма на гнило. „Гнилата миризма“ може да е провокирана и от негативните мисли. Китайските спецове препоръчват повече ходене на открито и положителни мисли.

Тялото ви излъчва ли миризма на амоняк или на морска вода, това може да е заради болни бъбреци. Експертите препоръчват, в тази връзка, спортуване и работа на открито.

Източник: Здраве.то, Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.