Как лесно и бързо да приготвите лекове в къщи?

https://zdravno.net/bolesti/kak-lesno-i-barzo-da-prigotvite-lekove-v-kashti/118688 Zdravno.net
Как лесно и бързо да приготвите лекове в къщи?

Много лекове, приготвени в домашни условия, действат наистина

Един такъв е сок от нар. Полезната напитка укрепва сърцето и е идеална за хора с ниско кръвно налягане.

Ако дъвчете няколко листа от босилек след хранене, така се спасявате от стомашните киселини.Това действа срещу образуване на стомашни язви, също ни пази от рефлукс.

Смученето на парченце карамфил, след като сте се нахранили, също ни отървава от киселините в стомаха.Дори люспичка от чесън, приет с вода ни помага да се предпазим от много стомашни и чревни проблеми. Само че това трябва да става сутрин и то на празен стомах.

Ябълка на гладно ни спасява от мигрената. За да се отървете от болката в по-продължителен план, правете това няколко сутрини подред.

Шест фурми, сварени в половин литър мляко за 25 минути на бавен огън е най-добрият лек срещу кашлица. Пийте минимум три пъти на ден.

Две големи лъжици мед със същото количество сок от джинджифил ни помага при настинка, болка в гърлото, както и при кашлица.

Половин чаша варено цвекло преди хранене ни помага при запек, както и при лошо храносмилане.

Шест глави лук, обелени и нарязани предварително, смесете с четири големи лъжици мед в подходящ съд.

Покрийте  и оставете на водна баня, на тих огън, за два часа.След като изстине, прецедете и пийте по супена лъжица на три часа.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.