Лесно: Прочистете червата със солена вода

https://zdravno.net/bolesti/lesno-prochistete-chervata-sas-solena-voda/112244 Zdravno.net
Лесно: Прочистете червата със солена вода

Усещането за тежест и подуване в червата е неприятно

В тази връзка мнозина не изпълняват да изпълняват физиологичните си нужди. За да решите проблема си, най-добре използвайте физиологичен разтвор. Солената вода нормализира работата на червата и помага те да се изчистят добре.

Тялото ни има нужда от сол, за да извърши нормалните функции на организма.Но за да се приготви здравословния разтвор е необходимо солта да не е йодирана.

Правите ли процедурата за сефте, трябва да вземете няколко малки чашки сол. Водата задължително трябва да се филтрира и тя да има стайна температура. Но не бива да се използва топла вода. За да намалите соленият вкус е необходимо да изстискате и малко лимонов сок.

В стъклен буркан се изпипва литър вода, като прибавете солта. Затворете буркана и разклатете много добри, за да се хомогенизира разтвора.После прибавете няколко големи лъжици лимонов сок.

След това затвореният буркан се разклаща добре, за да се разтворят кристалите на солта напълно. Така направеният разтвор трябва да се изпие в рамките на пет минути, по възможност много по-бързо. След това трябва да легнете на едната страна и да масажирате корема си. После се обърнете на другата страна и масажирайте корема си от другата си страна. След около тридесетина минути червата ще се прочистят. Процесът на изчистване може да продължи и в продължение на няколко часа. След това изчистване хапвайте храни, които влияят благоприятно на червата. Но не се препоръчват мазни и пържени, като и пикантни храни, също и алкохола.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.