Помага ли наистина содата при лечение на рак?

https://zdravno.net/bolesti/pomaga-li-naistina-sodata-pri-lechenie-na-rak/112063 Zdravno.net
Помага ли наистина содата при лечение на рак?

В пространството не спира да се твърди, че содата за хляб бори рака

Содата помага и за лечение на други тежки заболявания, коментират в нета. Но докторите са на противоположно мнение. Те не препоръчват да се експериментира с подобно лекарство,  а препоръчват да се обърнем към експерт. Ако се съмнявате, че имате онкологично заболяване, обърнете се към компетентен специалист,  е техния съвет.

Ракът, по принцип, включва много заболявания. Болестта засяга както различните органи, така и системите в тялото ни. Той може да се разпространява и да прониква в съседните тъкани, което може да доведе до фатален изход.

Медицината прилага различни способи за лечение на онкологичните болести. Те обхващат както операция, така и лечение с лъчетерапия. Изборът на лечение зависи от вида, както и от мястото, където се намира туморът.

Предположението, че ракът може да се лекува със сода за хляб се дължи на следното схващане.То е основано на факта, че средата около раковата тъкан е силно кисела. Содата за хляб може да неутрализира киселината, като превръща средата в алкална, е предположението за това схващане. В момента експертите правят изследвания за промяна на киселинно-алкалната среда около раковото образувание.

Но няма категорични доказателства, че содата за хляб лекува рака. За лечението на онкологичното заболяване е най-добре да се потърси компетентна помощ от спецовете.

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.