През кои дни от август ни връхлитат слънчеви изригвания?

https://zdravno.net/bolesti/prez-koi-dni-ot-avgust-ni-vrahlitat-slanchevi-izrigvaniya/114251 Zdravno.net
През кои дни от август ни връхлитат слънчеви изригвания?

Няколко опасни магнитни бури ни атакуват през август

През август ще сме изложени на няколко магнитни бури

Спецовете алармират, че периодът преди и след бурите също носят риск за здравето. Този интервал от време е известен като Магнитно поле, което е смутено.

Слънчевите изригвания ще атакуват Земята през първия и втория ден на месеца, следва 4,6 и 10 август. Магнитните бури ни връхлитат още през 13,14, 17 и 22 август.

Експертите съветват през тези дни, както преди настъпването, също и след датата да сме особено внимателни. И то най-вече хора, които страдат от хронични болести да са крайно предпазливи за здравото си.

Ако страдате от болести на сърцето, както и на кръвоносните съдове да сте нащрек и да пиете предписаните си лекарства. Освен това да стоите в жилището си, защото тогава магнитните бури ни влияят по-слабо  и сме по-защитени.

Освен това е добре да се пият повече течности, билкови отвари и смутита. Да наблегнем в менюто си на по-голямо количество от плодове и зеленчуци.

Ако изпитвате раздразнение или сте смутени, усамотете се и не се карайте излишно с близки и приятели.

Ако имате възможност, не се концентрирайте върху проблема, а релаксирате или се отдайте на любимите си занимания.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.