С това смути:Засилвате имунитета и не задържате вода в тялото си!

https://zdravno.net/bolesti/s-tova-smutizasilvate-imuniteta-i-ne-zadarzhate-voda-v-tyaloto-si/117150 Zdravno.net
С това смути:Засилвате имунитета и не задържате вода в тялото си!

Всеки знае ползата от натуралните смутита

Мнозина заменят закуската с домашно приготвените фрешове, които са изключително здравословни за организма.

Те може да се използват и като добавка към първото хранене на деня. Ето как да си приготвите едно от най-здравословните смутита.Само 300 грама на ден от него и се сбогувате с досадното задържане на вода в тялото си. Освен това то засилва имунитета, особено важно през студените есенни и зимни дни.

За да го приготвите, са ви необходими пакетче зелен чай, един лимон  и връзка магданоз. В 200 грама топла вода киснете около 15-ина минути пакетчето зелен чай.След като поизстине, добавете сока от лимон и  пасираният магданоз.

Разбърквате добре и след това изпивате сместа на един път.

С нея обогатявате тялото си с ценни вещества, както и с витамини. Освен това се избавяте от тежестта на подутите крака и изобщо на целия организъм от задържане на досадната вода.

Здравословно смути допринася изключително много и за засилване на имунитета. Също така чисти организма ни от токсините и вредните вещества, натрупани в резултат от мръсния въздух, стреса, вредната храна и други фактори.

Смутито се прави лесно и бързо, а носи толкова ползи за здравето.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.