Силвена Роу съветва: Как да се спасим от вирусите чрез храната?

https://zdravno.net/bolesti/silvena-rou-savetva-kak-da-se-spasim-ot-virusite-chrez-hranata/124061 Zdravno.net
Силвена Роу съветва: Как да се спасим от вирусите чрез храната?

В сезонът на вирусите сме

В момента Силвена Роу гостува на сина си, който живее в Англия. Двете й внучки ходят на детска градина и пренасят вирусите от там в дома си.

Известната готвачка съветва как да се предпазим от заразите и инфекциите, и то само и единствено с помощта на храната.

В ефира на Би Ти Ти тя даде следните съвети за това „лекарство“. Силвена Роу съветва да подсилим имунитета на близките си с помощта на храни, богати на антиоксиданти.

По думите й това може да се случи, като хапваме бульон от пиле, но домашно. Понеже  на тези, които се продават в магазинната мрежа им се дават антибиотици.

В битката срещу вирусите топ кулинарката препоръчва в храните да се добявя куркума, черен кимион, черен пипер, мащерка и риган, както и чубрица.

Роу съветва да хапваме спокойно и в изобилие туршии и кисело зеле, които са храни, богати на антиоксиданти. Уникалната готвачка съветва да пазим и да се грижим за чревния тракт.

Всички болести идват, след като се разболеят червата. Тогава спада  и имунитета. Здравето им гарантира здравето на целия организъм. Боледуват ли те, тогава идват страшните възпаления и болести, предупреждава Силвена Роу.

Добре е да използваме и билките срещу болестите, България е богата на тях, е още един съвет на Роу.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.