Тези две съставки премахват болките в ставите (Рецептата)

https://zdravno.net/bolesti/tezi-dve-sastavki-premahvat-bolkite-v-stavite-receptata/126785 Zdravno.net
Тези две съставки премахват болките в ставите (Рецептата)

Болките в ставите стават все по-осезателни с напредване на възрастта

Но две супер прости съставки ни помагат да се отървем от тях. Средството е супер ефикасно при проблемни стави. Рецептата  е лесна за изпълнение, но много полезна.

Лекарството не действа на дълбоките механични увреждания, затова не успява да излекуват артрозата, за която е необходима по-солидни лекарства.

Но домашното лекарство успява почти на сто процента да се справи с артрита. Това е първата фаза на артрозата и затова ефекта е изумителен.

Ето как се приготвя лекарството, което лекува болни стави. За компреса са ни необходими две таблетки аспирин, както и една голяма лъжица мед.

Може да се направи и по-голямо количество лековита смес, като остатъка се съхранява в хладилника. Таблетките аспирин се стриват на прах  и се смесват с меда, и то в подходящ съд.

След това лекарството се покрива с фолио или с найлон, като се оставя на топло да престои десетина дни. След което е готово за действие.

Взимаме от сместа и мажем болното място с въртеливи движения. После завиваме с найлон и отгоре покриваме с вълнен шал. Топлият компрес действа добре, болката изчезва. Причината е, че аспиринът отнема възпалението.

 Понякога причината за болките в ставите е заради натрупване на соли от недостатъчна бъбречна дейност.

За да се предпазим от изтъняване на хрущяла, необходимо е да приемаме повече колаген.Също така да пазим ставите от преохлаждане и да се грижим за тях.

Източник: Здраве.то

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.