Тези признаци на грип може да алармират за инфаркт!

https://zdravno.net/bolesti/tezi-priznaci-na-grip-mozhe-da-alarmirat-za-infarkt/113610 Zdravno.net
Тези признаци на грип може да алармират за инфаркт!

Много от болестите са генетично предопределени

Само че инфарктът не е сред тези болести. Според експертите сърдечната атака може да се усети месец преди това.Затова не бива да се пренебрегват, съветват експертите.

Един от първите признаци, че инфарктът идва е замайването, както и избиването на студена пот.Причината за това може да е лошото снабдяване с кръв на тялото, мозъкът също не получава правилното кръвоснабдяване, за да работи добре.

Това може да алармира за опасност. Ако чувствате притискане на гръдния кош, това може да сигнализира за инфаркт.

Познато е под името „ангина“. Причината е, че сърцето не получава богата на кислород кръв.Мнозина не отдават значение на този симптом, отдават го на лошото храносмилане.

Но щом натискът е постоянен, това е сигурен симптом за сърдечен удар.

Застрашени ли сте от инфаркт, тогава може да развиете признаци, които приличат на тези на грипа.В този случай може да получите треска, да се чувствате уморен, да изпитвате болка в гърдите. Тези признаци може да продължат от два до десет дни. Тези признаци се проявяват, понеже във вените тече кръвен поток, който е силно нарушен, а те са стеснени.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.