За какви болести алармират пъпките по лицето

https://zdravno.net/bolesti/za-kakvi-bolesti-alarmirat-papkite-po-liceto/119891 Zdravno.net
За какви болести алармират пъпките по лицето

Тялото издава за проблеми с различни сигнали

Пъпките по лицето алармират за проблеми. Те не се появяват само при скачащи хормони или при мръсна кожа на лицето.

Пъпките могат да сигнализират и за различни заболявания.Например пъпките на челото издават храносмилателни проблеми. Намалете мазните храни, както и сладките лакомства.Пийте и повече вода, за да изчистите токсините от тялото си.Ако имате пъпки по тялото, помислете какъв шампоан за коса и балсам използвате.

Ако ви излезнат пъпки по бузите може да имате проблеми с дихателната система. Ако живеете в среда със замърсен въздух или пушите, тогава тялото може да реагира с пъпки в тази част на тялото.

Пъпки могат да се появят на бузите и щом пипате често лицето си с мръсни ръце и мръсни предмети.Затова почиствайте телефона си и сменяйте често калъфките на възглавниците си.

Пъпките по брадичката говорят за хормонален дисбаланс. Възможни са проблеми с месечния цикъл, проблеми със забременяването и други хормонални проблеми. Затова трябва да се обърнете към специалист.

Консумирайте натурална храна и действайте с продукти, чистещи кожата ви.

Пъпките в ниската, странична част на челюстта може да разкрива проблеми с яйчниците. Също така с овулацията, удебелени стени, кости и други. Профилактичен преглед ще покаже дали това е така.

Пъпките и промяна на кожата под очите сигнализира за проблем с вашите бъбреци.Затова пийте много вода, не пийте много кафета и яжте по-малко сол.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.