За осем дни: Природен илач лекува болната щитовидна жлеза

https://zdravno.net/bolesti/za-osem-dni-priroden-ilach-lekuva-bolnata-shtitovidna-zhleza/54992 Zdravno.net
За осем дни: Природен илач лекува болната щитовидна жлеза

Щитовидната жлеза е изключително важна за организма

Тази жлеза е ключов елемент за цялото здраве на тялото ни.Най-често срещаната причина за нарушаване на нейната дейност е дефицит на витамин В12.

В резултат на това болната щитовидна жлеза реагира с появата на бучки, възли, както и онкологични изменения.

При дисбаланс на жлезата се открояват две диагнози. При едната-хипотиреоидизъм се отключва автоимунно заболяване. При този случай се образуват антитела срещу собствената щитовидна жлеза,  а болестта е известна като тиреоидит на Хашимото.

Другото заболяване на щитовидната жлеза е базедовата болест. Тя също е автоимунно заболяване. При нея се получава ненормално увеличение на дейността й. Характерните признаци на тома заболяване са ускорено сърцебиене,изпъкване на очите,уголемяване на жлезата и други признаци.

е друга болест на щитовидната жлеза. При това състояние се губи тегло, болния изпитва нервност, тревожност, смяна на настроението, неравномерни удари на сърцето.

Но има едно природно лекарство, което е много мощно и се справя с проблемите на щитовидната жлеза. И това са семената от кориандър.те ни помагат да се справим с всички проблеми на болната жлеза и то само за осем дни.

За целта са необходими две големи лъжици от семената, същото количество мед и  половин литър вода.Във врящата вода се прибавят семената.Врят на ниска температура за 20 минути. След като изстине, отварата се прецежда и се прибавя меда. Оставя се в шише и се пие в продължение на 8 дни, сутрин, на гладно.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.