Хилда Казасян: Сложих точка на диетите, нацелих своя хранителен режим! (Виж го)

https://zdravno.net/dieti/hilda-kazasyan-slozhih-tochka-na-dietite-nacelih-svoya-hranitelen-rezhim-vizh-go/47969 Zdravno.net
Хилда Казасян: Сложих точка на диетите, нацелих своя хранителен режим! (Виж го)

Хилда Казасян призна, че вече е приключила с диетите

  Вечно усмихнатата Хилда Казасян открехна как е променила режима си за хранене. Джаз примата е убедена, че зверското гладуване може само да докара куп болести на организма ни. Дъщерята на Вили Казасян дори е убедена, че след като се спре с титаничните диети става още по-зле заради йо-йо ефекта. Който винаги, ама винаги ги следва. Затова от върл техен последовател, Хилда Казасян вече е върл техен враг. За чаровната певица не стриктното спазване на изнурителни диети, а ограничаването в приема на храна и здравословното хранене са разковничето на фината фигура. Джаз примата никога не е била като манекен, нито е била пухкава, но е имала известни забежки от топ визията си. Затова вече от две години тя не спазва диети, а хармоничен хранителен режим. Постигнала го е по следния начин. Готви здравословно, сама подбира продуктите си и никога не прекалява с храната. На масата й не присъстват хляб и тестени изделия. Дори не ги купува за дома си. Въпреки че двамата с приятеля си въртят собствени ресторанти в София и Созопол, винаги сама приготвя храната си. Ако все пак прибегне до храна отвън, винаги го прави от собствените си ресторанти. На такъв режим учи и собствената си дъщеря. Джаз кралицата признава, че готвенето я разтоварва и така релаксира. Предпочита българските специалитети и италианската кухня. От известно време по кулинарията се е запалила и 13-годишната й дъщеря Надежда-Мари. Майка й се гордее, че вече умее да прави доста вкусотии. Ходенето на йога и масажи са другите секрети за стройната й фигура.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.