Марта Вачкова: С тази диета ударно свалих 30 кг за 3 месеца! (Не гладуваш, просто ядеш)

https://zdravno.net/dieti/marta-vachkova-s-tazi-dieta-udarno-svalih-30-kg-za-3-meseca-ne-gladuvash-prosto-yadesh/47954 Zdravno.net
Марта Вачкова: С тази диета ударно свалих 30 кг за 3 месеца! (Не гладуваш, просто ядеш)

Марта Вачкова най-после спечели битката с килограмите

  Любимата актриса Марта Вачкова се бе изморила да е все пухкава и да не може да отслабне. Щерката на големия актьор Григор Вачков се оплакваше, че бе опитвала какви ли не диети, хранителни режими и спартански варианти, за да свали някое и друго килце. И ако все пак го постигнеше, много скоро не само си го наваксваше, но и задминаваше предишното си тегло. Но неочаквано главна сестра Жекова от хитовата лекарска поредица „Откраднат живот” откри диетата панацея. Тя вече е хит у нас, Холивуд също са луднали по нея. „И най-ценното при нея е, че прости ядеш, не гладуваш, а килограмите стремително летят надолу”, не може да се нахвали Марта Вачкова. При тази диета се препоръчва да се ядат колкото се може повече яйца, пилешко, пуешко, месо, риба, плодове и зеленчуци с ниско съдържание на въглехидрати. Както ида се пият неограничено билкови чайове, без захар. За да се избегне монотонността на диетата се разрешават минимален прием на въглехидрати. Но се забранява строго консумацията на картофи, хляб и тестени изделия. Може единствено да ядете изброената по-горе храна, в комбинация по ваш избор. Ако се придържате към тази диета за три месеца може да свалите невероятните 30 килограма, категорична е Марта Вачкова. Ето примерното меню, което приема на ден актрисата и телевизионната водеща Марта Вачкова:   Меню за един ден:   Закуска: 2 сварени яйца и 1/2 грейпфрут Обяд: Печено пиле без кожа и маруля Вечеря: Омлет от 2 яйца със спанак и домати Но всеки може да комбинира изброените храни така, както на него му харесва, стига да спазва правилата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.