Ставането сутрин помага да отслабнете

https://zdravno.net/dieti/stavaneto-sutrin-pomaga-da-otslabnete/51926 Zdravno.net
Ставането сутрин помага да отслабнете

Начинът на ставане ни помага да отслабнем

Това може да се случи със сутрешното събуждане, твърдят експерти. Според тях ускоряване на метаболизма започва с чаша вода с лимон.

Другото правило е да не започнете деня, като хванете мобилния телефон. По думите на експертите това влияе негативно на желанието ни да се отървем от излишните килограми. Причината е непълноценното ставане, което води до стрес на организма. А подложен ли е на това състояние, отслабването става още по-трудно.

Затова трябва, след събуждане, да се разтягате и да останете в кревата между пет и десет минути, за да се адаптирате към следващото състояние-ставане.

Това ни кара да загърбим стреса и да се напълним с енергия за деня, е съветът на експертите.

След това следват упражнения за сърцето. Това помага да се ускори метаболизма, укрепва имунитета и повишава концентрацията, както и ни зарежда с необходимата енергия за живот.

Другото важно условие, за да отслабнете, е да планирате диетата си за деня. Много внимателно си начертайте какво да хапвате сутрин, на обяд, както и на вечеря.

Това условие е много важно, ако искате да се разделите с няколко излишни килограми, препоръчват спецовете.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.