Лесна и евтина: С тази напитка сваляме кръвното, имунитета става железен

https://zdravno.net/narodna-medicina/lesna-i-evtina-s-tazi-napitka-svalyame-kravnoto-imuniteta-stava-zhelezen/125940 Zdravno.net
Лесна и евтина: С тази напитка сваляме кръвното, имунитета става железен

В сезона на грипа и на вирусите сме

Традиционните лекарства не винаги помагат, но и не носят толкова ползи за здравето ни. Тогава на помощ ни идва нетрадиционната медицина.

С тази натурална напитка сваляме високото кръвно налягане, добиваме железен имунитет, а и зрението ни се подобрява. Не е скъпа, а  и лесно се приготвя.

За полезната напитка ще ни трябва един портокал, един лимон, куркума на прах и около петдесетина (50) грама корен от джинджифил.

Как се приготвя чудотворната напитка? Изцеждаме сока от лимона и портокала със сокоизстисквачка, може и автоматична.

В блендера се слагат и двата сока, след което прибавяме джинджифила, половин малка лъжичка куркума и една чаена чаша вода.Всичко това се омесва до пълното хомогенизиране.

След това прецеждаме течността.Пресипваме я в подходящ съд със запушалка.

Всяка сутрин, преди закуска, приемаме по сто грама от напитката. Може да се подслади и с лъжичка мед.Напитката е много полезна за здравето.

Засилва имунитета, ускорява метаболизма, прави зрението ни остро. Притежава антисептични качества. Убива бактериите и вирусите. Домашното лекарство пречиства цялостно организма ни.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.