Натурални средства срещу брадавици (Супер ефикасни)

https://zdravno.net/narodna-medicina/naturalni-sredstva-sreshtu-bradavici-super-efikasni/114089 Zdravno.net
Натурални средства срещу брадавици (Супер ефикасни)

Брадавиците са сред най-честите и неприятни проблеми на кожата

Причината за възникването им е човешкия папиломен вирус. Те са груби на допир и предизвикват дискомфорт.

Но има три изпитани природни рецепти, които помагат да се отървем от тях.

Един от начините е с пчелния мед.Той притежава противобактериални и противовъзпалителни качества. Действа отлично срещу инфекции. Просто намажете брадавицата с дебел слой мед, като отстраните излишното количество.Сложете превръзка, за да избегнете капенето на меда. Оставете да действа за една нощ.Повторете това действие толкова, колкото пъти е необходимо за изчезването на брадавицата.

Другият начин е  с топла вода и морска сол.Това е лесен и ефикасен начин, но трябва търпеливо да го правите много пъти, докато се отървете от брадавиците.

Загрейте вода в леген и изсипете в нея морската сол.След като разтворите солта, накиснете местото с брадавица за около 10-15 минути.Използвайте пила или пемза, за да отстраните мъртвата кожа. Процедурата може да продължи 2-3 месеца.

Третият начин е със сок от ананас. Този южен плод съдържа ензим за снимане на протеини, който действа срещу премахване на брадавиците.Накиснете памук в киселия сок и изцедете излишното. Намажете брадавицата, без да натискате. След това увийте тампона с бинт, за да действа около пет минути.Правете това 2-3 пъти, за да изчезнат по-бързо брадавиците.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.