Природен еликсир пази мозъка от Алцхаймер и подобрява зрението

https://zdravno.net/narodna-medicina/priroden-eliksir-pazi-mozaka-ot-alchaymer-i-podobryava-zrenieto/112470 Zdravno.net
Природен еликсир пази мозъка от Алцхаймер и подобрява зрението

Благословия е да се съхрани свежестта на мозъка до дълбока старост

Но над 55 милиона хора по света страдат от Алцхаймер, както и други форми на деменция. Алцхаймер е  хронично дегенеративно заболяване, което поразява интелектуалните способности на човека. Заболяването поразява хора над 65 години, но диагнозата се поставя и на доста по-млади хора-между 40 и 50 години.Тенденцията е плашеща, като болните с тази диагноза нарастват.

Има различни лекарства, които забавят развитието на коварната болест.

Но и тук идва на помощ народната медицина. Този природен еликсир върши чудеса за мозъка и подобрява неговата функция. За да приготвите лекарството са ви необходими 125 грама корен от хрян, четири лимона, две големи лъжици канела, два сантимента корен от джинджифил  и три големи лъжици мед.

Хрянът  и джинджифилът смесваме в блендер. Прибавяме лимоновият сок,канелата и меда. Всичко това омесваме много добре до пълно хомогенизиране.Сместа слагаме в стъклен буркан.

Приемаме по една голяма лъжица, на гладно, два пъти на ден. Лекарството взимаме в продължение на три седмици.

Лечението с природното чудо ни връща паметта и остротата на мозъка. Освен това помага да се подобри слухът, а и действа за смъкване на килограмите. Влияе положително и на зрението, като значително го подобрява.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.