С тази напитка чистите организма и отслабвате

https://zdravno.net/narodna-medicina/s-tazi-napitka-chistite-organizma-i-otslabvate/139221 Zdravno.net
С тази напитка чистите организма и отслабвате

Няма универсална напитка, с която да стопите мазнините

Има напитка, която чисти организма и дава жизненост.Най-безопасният и ефективен начин да загубим мазнините по корема е да спортуваме  и да се храним здравословно.

Чудотворна съставка няма за отслабване, но има храни и напитки, които ни помагат в борбата с излишните килограми.

Според експертите една от най-полезните напитки, които ни помагат да се отървем от тлъстините по корема е чаят от мента.

Това е напитка, която няма калории и  е сладка на вкус. Когато я консумираме, ние намаляваме апетита и желанието си да хапваме сладко.

Ментата има антивирусни, антибактериални и противовъзпалителни свойства.Тя помага да се справим с храносмилателните проблеми.

Ментата  е най-добрата напитка за плосък проблем, защото се справя със синдрома за раздразнените черва. И оттам се справя  и с подуването на корема.

Билката може да успокои мускулите и по този начин да улесни преминаването на храната и газовете през червата, което причинява подуването на корема.

Най-добрият начин да изгорите коремните мазнини е да намерите тренировка, която ви харесва. И освен това да си изберете подходящия здравословен режим на хранене.

А ако искате напитка, която да ви помогне по пътя за отслабването, най-добрата е ментовия чай.

Източник: Здраве.то, Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.