С тази златна рецепта упоритата кашлица изчезва бързо

https://zdravno.net/narodna-medicina/s-tazi-zlatna-recepta-uporitata-kashlica-izchezva-barzo/128060 Zdravno.net
С тази златна рецепта упоритата кашлица изчезва бързо

Все още сме в сезона на настинките и грипа

Разболеете ли се от вируси, непременно ни „напада“  и кашлицата. Тя може да бъде упорита, дори от напрежението да ни заболят гърдите и да се чувстваме отпаднали.

Но освен традиционните лекарства, на помощ ни идва отново народната медицина. С тази златна рецепта бързо се избавяте от това неприятно състояние.

Рецептата е евтина, приготвя се бързо, а ефекта е невероятен. Колкото пи да е упорита кашлицата, след като приемате това лекарство, много бързо чувствате облекчение и се отървавате от кашлицата.

Какво е необходимо за приготвяне на лекарството?

За целта ни трябва литър прясно, пълномаслено домашно мляко, средно голяма глава лук,супена лъжица краве масло, щипка сода за хляб, както  и една или две супени лъжици коняк.

Как се приготвя лекарството? Слагаме в един съд млякото и го оставяме да заври. След това нарязваме лука на четири части и го прибавяме.

Оставаме сместа да ври пет минути. Сваляме от котлона, оставяме да изстине малко, като добавяме маслото, содата и коняка.

Употребяваме лекарството топло, но не и горещо. Най-добре е да го пием вечер, преди лягане. Вкусът му е специфичен, може да ни се стори и малко неприятен, но е важен резултатът.

А той е невероятен, действа моментално и лекува лошата кашлица.Ефектът усещате още на другата сутрин.

Източник: Здраве.то

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.