С този домашен илач забравяме за болките в гърба и врата

https://zdravno.net/narodna-medicina/s-tozi-domashen-ilach-zabravyame-za-bolkite-v-garba-i-vrata/53531 Zdravno.net
С този домашен илач забравяме за болките в гърба и врата

Болките по врата и гърба са неприятни и болезнени

Те могат да се получат заради заседнал начин на живот, както и от неправилното стоене. Но с този мехлем, приготвян в домашни условия се спасявате от тези болки.

За него са необходими единствено морска сол и зехтин. Двадесет големи лъжици зехтин се смесват с десетина морска сол. Разбърква се хубаво, за да се смеси идеално. Тази смес се изсипва в стъклен съд , затваря се и се съхранява на тъмно. Дотогава, докато мехлемът не изсветлее.Тогава  е напълно готов за употреба.

След което той се разтрива в областта на врата, като леко масажирате. Първият ден масажът на вратните прешлени продължава три минути. Всеки ден се увеличава с около две минути, като накрая разтривка достигне до двадесетина минути. След като свършите масажа, поставяйте на разтритото място хавлиена кърпа, предварително добре затоплена. По време на масажа е възможно да почувствате сънливост, замайване, както и виене на свят. Не се притеснявайте, тези ефекти са напълно възможни, но много скоро отминават.

Домашно приготвеният мехлем може да се използва също при схващане ,настинка или при неудобна поза на стоене. Той действа добре и при по-сериозни болести като остеопороза на врата.Тази смес ни помага да излекуваме хрущялите и костите на гръбначния стълб.Процедурата стимулира шийните прешлени. Така не само премахвате болките по врата и гърба, но и проблемите като болки в главата, замъглено зрение, както и лекото замайване.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.