Сладко и полезно! Тази напитка ни дарява младост и стройно тяло

https://zdravno.net/narodna-medicina/sladko-i-polezno-tazi-napitka-ni-daryava-mladost-i-stroyno-tyalo/134998 Zdravno.net
Сладко и полезно! Тази напитка ни дарява младост и стройно тяло

Лятото наближава и всеки мечтае да е в топ форма за плажа и летните ваканции

С тази напитка не само ставате в топ форма, но и запазвате задълго младежкия си вид и фигура.

Този еликсир набира все по-голяма популярност, тъй като все повече жени твърдят, че той наистина действа. Редовната й консумация не само смъква излишните килограми за отрицателно време, но и прави кожата свежа и сияйна.

Не е тайна, че това, което влагате в тялото си, е много важно, за да имате свеж и младежки вид и да предотврати образуването на бръчки.

Ето защо никак не е изненадващо, че тази напитка набира все по-голяма популярност, особено сред нежния пол.

Жени наистина свидетелстват, че след като са приемали тази напитка, наистина се случват невероятни подобрения не само на тялото, но и на лицето им.

Какви продукти са необходими, за да направите вълшебната напитка?

Взимаме два портокала, които да са обелени, четири до шест моркова, три сантиметра нарязан корен от джинджифил, както и една трета чаша вода.

Как се приготвя напитката?

Всичките продукти се слагат в сокоизстисквачка. Консумира се един път на ден, най-добре преди лягане, за да може да действа.

Ако ви идва в повече, пийте напитката три пъти в седмицата, като постепенно увеличите приема. След един месец резултатите наистина ще ви изненадат приятно.

Източник: Актуално.ком, Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.