Лечителка от Бургас цери и най-тежките болести само за 7 дни и без никакви медикаменти! (ВИДЕО)

https://zdravno.net/narodni-lechiteli/lechitelka-ot-burgas-ceri-i-nay-tezhkite-bolesti-samo-za-7-dni-i-bez-nikakvi-medikamenti-video/46955 Zdravno.net
Лечителка от Бургас цери и най-тежките болести само за 7 дни и без никакви медикаменти! (ВИДЕО)

Уникална лечителка може да спаси живота ви по най-лесния начин!
Много са хората, които започват да се доверяват на алтернативната медицина. Това е така поради куп причини. Една от най-добрите в това отношение е народната лечителка Стоянка Недева.

Тя е от Бургас и работи без никакви медикаменти. Силите й са свръхестествени, което й дава основание да лекува с голи ръце и да разчита само на себе си.

Стоянка има способността да предава своята лечебна енергия на пациентите си и по този начин да ги лекува. Това е доказано с реални факти, които ще видите във видеото по-долу.

Тази лечителка приема работата си присърце. Тя е обучена при професори в тази област, които имат същата дарба.

„Когато един човек легне под ръцете ми, аз го приемам като свое дете, на което трябва да помогна.“ – разкрива Стоянка Недева.

Тя все пак признава, че има неща, които избягва да лекува. Не че не може, но няма желание да го прави, тъй като така се меси на Бог.

Сред тези неща са вирусните инфекции. Въпреки това във видеото има момиче, което споделя, че бургаската лечителка я е избавила от такъв вид инфекции, понеже не може да приема антибиотици.

Другите неща, които Стоянка избягва да лекува, са свързани с очите. Проблемите със зрението не изгаря от желание да ги цери, както и детската церебрална парализа. Всичко останало може да бъде излекувано от нея.

Когато пациентът седне или легне пред лечителката, тя усеща проблема му само със замахване на ръка. Ако усеща тръпнене на пръстите, значи има гной. Ако има хлад, значи става дума за настинка. Ако е топло чувството, има някаква инфекция в организма.

Както е известно, тежките заболявания са точно инфекции, развиващи се в тялото. Затова, когато става въпрос за нещо наистина сериозно, Стоянка изпитва нещо топло в ръцете си.

Тя лекува с масажи и още много методи. Периодът, за който един пациент трябва да се излекува, е само 7 дни.

Стоянка Недева има профил във Facebook. Който иска да му помогне, може да се свърже с нея ТУК!

Вижте видеото, за да узнаете още повече неща за невероятната бургаска лечителка!

 

1 Коментара

Viophor

преди 5 месеца

<a href=https://tadalafi.cfd>cialis professional</a> So, what a fee that was once spread among all shoppers is now directed at only debit card shoppers

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.