Диетолог посочи: Тази напитка е най-здравословна!

https://zdravno.net/zdravni-saveti/dietolog-posochi-tazi-napitka-e-nay-zdravoslovna/140562 Zdravno.net
Диетолог посочи: Тази напитка е най-здравословна!

Всеки знае колко вредни са безалкохолните напитки

Причината е, че съдържат захари и други вредни вещества, които повишават количеството на кръвната захар и вредят на цялото ни тяло.

Затова диетолог посочи коя напитка е най-вредна за нашия организъм, която ни помага правилно да функционират всички органи и системи в нашето тяло.

Такава полезна за организма ни напитка е водата, посочи диетологът Марина Косенкова.

По думите й водата помага за функционирането на органите и храносмилателната система, помага за доставяне на хранителни вещества и кислород до клетките и помага за регулиране на телесната температура.

Тя доставя кислород до клетките и помага за регулиране на телесната температура. Пиенето на четиристотин милилитра вода с две малки лъжички лимонов сок сутрин ще попълни водния баланс и ще балансира киселинността на стомаха. Когато пием вода, ние получаваме не само вода, но и минерали.

Тези минерали покриват нуждата на организма от хранителни вещества.Те не взимат ресурси от организма,  а напротив, те ги попълват.

А смутитата, освен вода и минерали, съдържат хранителни компоненти, които действат добре на храносмилателната система.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.