Любимите процедури на Бионсе и Джесика Алба вече са в клиники Derma-Act.

iS Clinical е любимият бранд на топ модела Роузи Хънтингтън-Уайтли, Камила Мендез, Бренда Сонг, а вече и на родните любителки на лукса и красотата

https://zdravno.net/zdravni-saveti/lyubimite-proceduri-na-bionse-i-dzhesika-alba-veche-sa-v-kliniki-derma-act/118727 Zdravno.net
Любимите процедури на Бионсе и Джесика Алба вече са в клиники Derma-Act.

iS Clinical е любимият бранд на топ модела Роузи Хънтингтън-Уайтли, Камила Мендез, Бренда Сонг, а вече и на родните любителки на лукса и красотата

 Запитвали ли сте се как върху някои звезди сякаш времето не оставя никакъв отпечатък, а кожата им е сияйна и здрава, точно както първия път, в който изгряха под прожекторите? Отговор дава цяла плеяда световни знаменитости като Джесика Алба, Бионсе, Дженифър Лоурънс и Роузи Хънтингтън-Уайтли. Всички те се доверяват на професионалните терапии на бранда iS Clinical, които у нас се предлага ексклузивно в клиника Derma-Act.

 

В основата на iS Clinical стои научно изследвана биотехнология, съчетана с природни продукти и иновативни формули. Марката използва активни съставки, включително ензими, антиоксиданти и витамини, които са биологично активни и имат доказана ефективност.

 

Според д-р Хаджийска това са продукти, които не само подобряват външния вид на кожата, но и допринасят за нейното здраве, защото състоянието й е огледало на нашия начин на живот. Стресът, храненето, възрастта, хормоналните промени, много външни фактори – силно слънце, влага, вятър, резките температурни амплитуди, студ – всичко това се отразява на тена и текстурата й. С годините се появяват фини бръчици, които постепенно се задълбочават, кожата се отпуска, губи еластичност и сякаш повяхва. Това неминуемо се отразява на нашето самочувствие, разказва дерматологът на Derma-Act.

 

Нейното предложение за сияйна, свежа и бляскава кожа са терапиите на iS Clinical, които в клиниката се извършват от доказани специалисти.

 

Безспорно най-търсената професионална терапия на бранда, по която клиентките на Derma-Act са полудели, се казва Fire&Ice. Тя често е наричана „терапията на червения килим“, тъй като е предпочитана от множество знаменитости като Джесика Алба, Бионсе, Дженифър Лорънс и др. Включва комбинация от затоплящи и охлаждащи усещания, които ще оставят кожата освежена и ободрена, с гарантирано бързо и безопасно възстановяване на повърхностния й слой, разяснява д-р Хаджийска.

 

Другият фаворит на пациентите на Derma-Act е Honey Enzyme Facial. Това е ексфолираща и хидратираща терапия, която ще овлажни кожата в дълбочина и ще подобри цялостното ѝ състояние. Терапията започва с почистване с гел на медена основа, който внимателно се масажира в лицето с цел лимфен дренаж. След което с кръгови движения се нанася ексфолираща маска, която стимулира циркулацията и обновява повърхностния слой. Накрая терапията завършва с дълбоко хидратираща маска, която подхранва и подмладява кожата. Терапията е подходяща за всички типове кожа и ще ви накара да се почувствате по-сияйни от всякога.

 

За по-мазната и склонна към акне кожа, експертите на Derma-Act препоръчват терапията The Cleansing Facial with extractions. Това усъвършенствано лечение помага за дълбоко почистване и минимизиране на появата на разширени пори.

 

Леките прояви на акне пък се повлияват отлично от терапията Prodigy Chemical Peel, която представлява система за повърхностен или средно дълбок химичен пилинг, повлияващ прекрасно и видимите следи от стареене.

 

Foaming Enzyme Facial /with Deesse Pro LED Mask пък е успокояваща терапия, при която се използват активни пенеобразуващи съставки за лека ексфолиация на повърхностния слой на кожата. В основата им са ензими от папая, ананас и раститително базираната гликолова киселина, които нежно ексфолират кожата и способстват за изглаждането на тена, уточнява д-р Хаджийска.

 

Според лекарите на Derma-Act, терапиите на iS Clinical превъзходно се съчетават както с инжекционни, така и с апаратни процедури, защото това е иновативна, чиста и работеща на няколко нива козметика, специално създадена да адресира различните проблеми и състояния на кожата.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.