Билката е дар от Бога!Лекува разширени вени, косопад, псориазис и още...(Струва стотинки)

https://zdravno.net/bilki/bilkata-e-dar-ot-bogalekuva-razshireni-veni-kosopad-psoriazis-i-oshtestruva-stotinki/47945 Zdravno.net
Билката е дар от Бога!Лекува разширени вени, косопад, псориазис и още...(Струва стотинки)

Тази билка е дар от Бога!

  Тази билка цери хемороиди, разширени вени, псориазис, пясък и камъни в бъбреците. Има я почти във всеки селски двор. Не струва пари и дори е безплатна, но ефектът й е уникален. Това са добре познатите ни морковени листа. Същите съдържат почти всички елементи на Менделеевата таблица. Малцина знаят за невероятните им лечебни свойства. Ценен източник са на желязо, фосфор, калций, кобалт, цинк, бор, сяра, натрий, никел, мед, манган, йод, силиций и калий. Освен това съдържат витамините С, В2 и фолиева киселина. Много е важно да се знае, че билката има лечебни свойства единствено, ако листата на морковите се берат през юни и най-късно през юли. Приготвят се много лесно. Измиват се, подсушават се и се нарязват на ситно. После се поставят на чиста хартия и се изсушават на сянка. Готовите листа се поставят в буркан, на сухо место. Използват се в зависимост от болестта, която страдате. Например при камъни в бъбреците се слага компрес в долната част на корема. Кърпата се мокри и се топи в отвара, приготвена от морковени листа и семена от морков. При възпаление на простатата се прави каша от пресни листа и компресът също се поставя в долната част на корема. Циститът се лекува с чай от листата на моркови или комбинирана напитка с магданоз в съотношение 1:1. При миома, заболявания на очите или замъглено зрение, матомчно кървене също се препоръчва чай от морковени листа. При артрит слагаме компрес, напоен с отвара от морковени листа, семена от морков, сок от лук и настърган морков. При дерматит, псориазис и алергии кожата се маже с лечебния чай. Помага и при косопад, като скалпа се намазва обилно с отвара от морковените листа. Билката помага и при открити рани. Върху болното место се слага каша, приготвена от изсушените листа на моркова. Морковените листа са противопоказни за употреба при язва на стомаха и дванадесетопръстника, както и при остри възпалителни процеси на тънките и дебелите черва.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.