На това се казва велика билка: Сложете я на очите си за 10 минути и ще имате супер зрение!

https://zdravno.net/bilki/na-tova-se-kazva-velika-bilka-slozhete-ya-na-ochite-si-za-10-minuti-i-shte-imate-super-zrenie/47822 Zdravno.net
На това се казва велика билка: Сложете я на очите си за 10 минути и ще имате супер зрение!

Може да имате страхотно зрение, ако използвате една определена билка!

Чудили ли сте се как да подобрите своето зрение? Не е никак лесна задача, но е постижима най-вече с една билка. Така по природен път човек се сдобива с чисто нови очи. Става въпрос за растението, познато като бляскаво око. Името му не е случайно, защото точно то показва какво е действието му върху човешкото зрение. Със сигурност ефектът не просто е положителен. Той е бърз и много облекчаващ. Билката може да се изпозлва при преумора от компютър, липса на достатъчно сън, напрягане при слабо осветление и др. Най-важното обаче е, че чрез този природен дар хора с очни проблеми намаляват диоптрите си и като цяло започват да виждат по-добре. Тук вече говорим за истинско лечение. Билката се прилага директно върху очите под формата на компрес. За целта трябва да се направи отвара от бляскаво око и сега ще ви кажем как се случва това. Първо нарязвате на ситни парченца билката. От нея ви трявба 1 суп. лъж., която да пуснете в 150 мл. вода, която предварително е кипнала. Разбърквате добре и оставяте сместа да изстине. След това вече е годна за компрес. Може да се ползва до 12 часа след приготвянето си. За да приложите лечението, ви трябват два памучни тампона или някаква малка и чиста кърпичка. Напоявате със сместа. затваряте очи и слагате върху клепачите. Важно е да се знае, че сместа трябва да е хладна, в никакъв случай не бива да е топла или гореща. Стои се с компреса 10 минути. В момента, в който усетите, че той се затопля, пак го напоявате в сместа и си го слагате обратно. Не стойте нито по-малко, нито повече от посоченото време. Достатъчно е само веднъж дневно да го правите. Само след дни ще усетите страхотно отпускане в главата и слепоочията, а вашето зрение ще бъде много по-добро.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.