Преподобна Стойна: Тази билка е панацея!

https://zdravno.net/bilki/prepodobna-stoyna-tazi-bilka-e-panaceya/122614 Zdravno.net
Преподобна Стойна: Тази билка е панацея!

Преподобна Стойна отдава огромно значение на тази билка

Почти през целия си живот ясновидката и лечителка е живяла в петричкото село Златолист. За нея градинския чай бил панацея. Тя приемала градинския чай за свещено растение.

И наистина тази билка лекува ако не почти всичко, то много болести. Растението се справя невероятно със стомашно-чревни болести, помага при метеоризъм, освен това действа при запек.

Градинският чай помага при възпалени и кървящи венци, като лекува и облекчава страдането.

Отварата от билката е невероятно лечебно средство за възрастните хора. Тя намалява последствията при възрастните хора, свързани с възрастта.

Намалява треперенето на ръцете и на краката, освен това подобрява паметта, грижи се за мозъка и предпазва човек да не оплешивее.

Но спецовете предупреждават, че билката не се отразява благоприятно на всички. Тя не бива да се приема от някои хора.

Градинският чай не бива да се пие от бременни жени, от малките деца до две години, от хора, страдащи от високо кръвно налягане, също така пациенти с нефрит и епилепсия.

Билката се приготвя като обикновен чай. Пие се по една четвърт от чашата веднага след като се нахраните.

Като пиете напитката, може да се отървете от подуване на стомаха, също така от газове, както и от болести на пикочния мехур  и да повишите имунитета си.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.