Уникално: Тази билка произвежда кислород през нощта! Сложете я до главата си и ще се преродите!

https://zdravno.net/bilki/unikalno-tazi-bilka-proizvezhda-kislorod-prez-noshtta-slozhete-ya-do-glavata-si-i-shte-se-prerodite/47836 Zdravno.net
Уникално: Тази билка произвежда кислород през нощта! Сложете я до главата си и ще се преродите!

Невероятната билка, известна като малък ананас, има свойството да пречиства въздуха!

Растението се казва Bromelia, което бива наричано ананас. То обаче се различава доста от ананаса за ядене и затова е придобило названието малък ананас. Това е билка, която има способността да произвежда кислород. Да, звучи може би странно, но е истина. Интересното обаче е, че го прави само през нощта. Затова може да сложите цветето до главата си по време на сън. Така ще спите много по-добре и по-дълбоко. Дори се счита, че заради пречиствателната си функция билката има способността да лекува хъркането при мъжете и някои жени. Те започват да дишат много по-свободно по време на сън, което е вследствие на идващия приток на кислород, а оттам и хъркането намалява или напълно изчезва. Това се случва благодарение на ензима бромелаин. Той успокоява дишането като цяло и така се справя и с хъркането. Отнема около 2 години за появата на малък ананас в растението Bromelia. Именно когато започнат да изникват ананасчетата, цветето е най-подходящо за употреба относно всички неща, които изброихме. Тогава ефектът от него е най-силен. Това обаче не е обикновен ананас. Плодовете на растението не бива да се ядат, те не стават за това. Билката просто произвежда кислород и така освежава въздуха. Консумацията й не е препоръчителна. Известно е, че качеството на съня зависи до голяма степен от качеството на въздуха. Дори да не се усеща директно, това влияе много на дълбочината и продължителността на съня. Затова с билката, която произвежда кислород, нещата ще придобият друго измерение. Човек така може да спи като прероден. Освен това, растението малък ананас е много полезно като цяло за здравето. То подобрява дишането, с което помага на хора с бронхит, астма или някое друго белодробно заболяване. Пречиства белите дробове до съвършенство, което се оказва много важно при хора с вредния навик да пушат цигари.    

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.