Лечителят бай Димо: Тази рецепта с куркума ни цери от рак

https://zdravno.net/bolesti/lechitelyat-bay-dimo-tazi-recepta-s-kurkuma-ni-ceri-ot-rak/131742 Zdravno.net
Лечителят бай Димо: Тази рецепта с куркума ни цери от рак

Лечителят Димо Манолов от Димитровград е народен лечител

С рецептите си, по думите му спуснати отгоре, той е излекувал толкова хора, че е загубил бройката им.

Една от най-известната му е с куркума, с която е избавил мнозина от  страшната болест. Вълшебното лекарство съдържа освен куркума, подправката е известна с ползите си срещу онкологичните заболявания, още мед, лимони и вода.

Как се приготвя лекарството?

25 г от куркумата се слага в литър и половина вода. Оставя се да ври 20 минути, след като пожълтее се оставя на бавен огън още толкова минути.

Сваля се от котлона и след като се охлади към нея се прибавя 180 г мед, изцедения сок от два лимона и лимоновите кори от същите цитруси.

Накрая всичко се налива в буркан от два литра, като се оставя да престои три дни на тъмно.През това време напитката се разбърква периодично.

След това се прецежда и се оставя да престои отново за три дни. Накрая се слага в хладилник и  там престоява една седмица.

Преди всяка консумация трябва да се обърка добре.Това лекарство помага да се премахнат токсините от червата и така предпазва от рак. Детоксикацията помага дори при вече болни хора.

Как се приема? По две супени лъжици сутрин и вечер преди ядене.

Източник: Ретро

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.