По тези изненадващи признаци: Ще познаете психопата!

https://zdravno.net/bolesti/po-tezi-iznenadvashti-priznaci-shte-poznaete-psihopata/130651 Zdravno.net
По тези изненадващи признаци: Ще познаете психопата!

Психопатите не се открояват сред тълпата

Никак не е лесно да познаете човек подобно психично разстройство. Такива хора не правят страшни гримаси, нито имат някаква маска в чантата, за да плашат останалите хора.

Основните признаци на психопатите са описани в много научни трудове. Според експертите имат няколко признака, които са неочаквани, но по тях може да познаете психопата.

Хора с това заболяване водят антисоциален начин на живот. Те са егоисти, безчувствени са и не умеят да са съпричастни. Един прост трик да познаете човек с такива психични разстройства е неумението им да „хванат“ прозяването на другите.

Другият признак е, че психопатите не могат да схванат и общия смях. Колкото и да е заразителен той, те не се смеят. Колкото и да е невъзможно да го сторят, ако не сте болен.

Според проучване на австрийски учени се е установило, че психопатите обичат горчивата храна. Не кисела, не солена, не и сладка. Такива са грейпфрут, черния шоколад и черното кафе.

Освен това хора с такова психично разстройство не усещат вина. Психопатите винаги обвиняват другите за грешките си и никога не признават своите.

Психопатите са егоисти, манипулират околните и са агресивни. Те нямат чувство за хумор. Те обичат да се смеят на другите, но никога на себе си.

Източник: Здраве.то

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.