С прост метод сваляме ударно кръвното и отслабваме

https://zdravno.net/bolesti/s-prost-metod-svalyame-udarno-kravnoto-i-otslabvame/112015 Zdravno.net
С прост метод сваляме ударно кръвното и отслабваме

Този прост метод сваля високото кръвно налягане и намалява излишните килограми

Методът понижава и високата кръвна захар. Това упражнение датира от повече от хиляда години. Спецовете го препоръчват, защото е лесно, бързо и ни отървава не само от високото кръвно и кръвната захар, но и бързо отслабваме.

Изпълнява се бързо. При него редуваме бързо ходене от тридесетина крачки и след това преминаване на бавен ход, като правим между четиридесет и петдесет крачки. Тази тренировка трябва да изпълняваме поне по два-три пъти в седмицата, като продължителността й трае между тридесет и четиридесет минути.

След това повтаряме упражнението. Само след един месец ще се зарадвате на резултатите. Кръвното налягане ще намалите в покой, освен това драстично ще снижите и кръвната си захар. И за радост ще разберете, че сте смъкнали и минимум пет-шест килограма.

Тази тренировка обаче не спира с  ползите си дотук. Тя ни помага да укрепим мускула на сърцето си и също така на кръвоносните съдове. Тази така наречена интервална разходка изпълнява ролята на бета-блокерите. Те се приемат от тези, които страдат от сърдечна недостатъчност.

Най-добре е това упражнение да го правите в гората или в парка. Но ако нямате наблизо такива площи, може да тренирате рано сутринта или по-късно вечерта, когато наоколо има по-малко хора.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.