Стара грузинска рецепта ни връща орловото зрение

https://zdravno.net/bolesti/stara-gruzinska-recepta-ni-vrashta-orlovoto-zrenie/142298 Zdravno.net
Стара грузинска рецепта ни връща орловото зрение

Често повреждаме очите си заради дългото стоене на компютър или от стрес

Резултатът  е зачервени очи, болки в очите, нервно напрежение и безсъние.

Но с тази древна грузинска рецепта не само връщаме и подобряваме зрението си, но то става и орлово. Освен това тази рецепта носи още ползи за здравето ни.

Какво ни  е необходимо за рецептата? За целта ни трябват петдесет грама валерианови корени и литър червено, домашно приготвено вино.

Начин на приготвяне

Желателно е виното да е гроздово и приготвено при домашни условия. Валериановите корени се смилат в блендер на прах и се заливат с виното.

Поставят се в съд, може буркан или бутилка, но се затваря и се оставя на прохладно място за две седмици. Периодично или най-добре всеки ден съда се разклаща. След като минат 14-15,сместа се прецежда.

Как се приема народното лекарство? Пие се по една супена лъжица, три пъти на ден, половин час преди хранене. Използва се до пълното изчерпване на количеството.

След това разликата ще е осезаема. Зрението ви значително ще се подобри. Освен на очите, лекарството действа против стрес, помага при невроза и симптоми на разстроена та нервна система.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.