Аня Пенчева: Тлъстините в корема изчезват с това! (Така бабите ми са губили тегло)

https://zdravno.net/dieti/anya-pencheva-tlastinite-v-korema-izchezvat-s-tova-taka-babite-mi-sa-gubili-teglo/47905 Zdravno.net
Аня Пенчева: Тлъстините в корема изчезват с това! (Така бабите ми са губили тегло)

Аня Пенчева е обичана и талантлива българска актриса

  Аня Пенчева винаги е била в топ форма. Възрастта сякаш минава покрай нея. Но тя има една диета, която научила още от бабите си. „Така бабите ми са губили тегло едно време. Тя продължава две седмици. Но прочиства тялото, гони мазнините като с пръчка и е лесна за изпълнение. А и с нея, елдата, гарантирано ставаме по-здрави”, казва секссимволът на българското кино. Елдата наистина е супер полезна храна. Тя е наричана кралицата на купата, защото съдържа почти цялата гама от витамини и аминокиселини. Диетата с тази зърнена храна е безопасна. Елдата съдържа по-малко въглехидрати от останалите храни. Тя не само помага за намаляване на теглото, а е полезна и за здравето. Продуктът снижава нивото на лошия холестерол, детоксикира черния дроб, прочиства червата и кожата става еластична и сияйна. Кашата от елда може да ядете през целия ден, без ограничения в количеството. Само първата седмица губите до 7 кг от теглото, а за 14 дни се „прощавате” с повече от 10 кг. Кашата от елда се приготвя така: В половин килограм елда се изсипва 1,5 литър вряла вода и оставяте да преседи цяла нощ. Консумирате на следващия ден. Може да пиете и по литър нискомаслено мляко. А това е примерното дневно меню за диетата: Закусвате с чаша нискомаслено мляко и 100 г елдена каша Втората закуска е една или две ябълки. Обядът е 200 г елда и 200 г салата, подправена с растително масло. Следобяд пиете чаша кефир. Вечеряте с чаша нискомаслен кефир и 100 г каша от елда. „За да е диетата ефикасна, трябва да пиете най-малко 2 л вода на ден. Да намалите солта и да не ядете минимум 2 часа преди сън. Освен това изключите всички храни, които не са в диетата. Ефектът е поразителен”, обяснява Аня Пенчева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.