Галена: Тъпча се на воля, а отслабвам! (Открих тази диета скоро, но ефекта е трепач)

https://zdravno.net/dieti/galena-tapcha-se-na-volya-a-otslabvam-otkrih-tazi-dieta-skoro-no-efekta-e-trepach/47917 Zdravno.net
Галена: Тъпча се на воля, а отслабвам! (Открих тази диета скоро, но ефекта е трепач)

Галена се радва като малко дете на тази диета

  Галена бързо влезе в топ форма след раждането на двете си деца. Феновете я поздравиха заради уникалната й визия, но тя е щастлива, че откри тази диета. В Холивуд са полудели по нея. В началото Галена погледнала скептично на нея, защото не вярвала да има ефекта, за който се твърди. „Но тази диета надмина очакванията ми”, не спира да се хвали хитовата поп фолк дива. Тя е известна като шведска диета и наистина топи много бързо килограмите. И не само сваля излишните килца, но и е лесна за спазване. „Хубавото е, че при тази диета ям, тъпча се дори, а слабея. Не спазвам никакви часове на хранене, не смятам като изоглавена калориите. Просто хапвам, когато ми се яде и не се притеснявам за килограмите. Дори моя мъж Галин е удивен от ефекта на този хранителен режим. Направо е трепач!”, в типичния си стил е доволна Галена. Панацеята при шведската диета е, че разделя храните на три основни групи. Към първата попадат така наречените одобрени храни. Там попадат всички видове месо, риба и морски деликатеси. Също и яйца, приготвени по всякакъв начин. Също всички млечни продукти, без тези с висок процент. Още и ядките. Както и зеленчуците, които растат над земята. Към втората група влизат храни, които трябва да допускаме понякога на трапезата си. Там са всички плодове, а от зеленчуците-цвекло, моркови и целина. И шоколад, който ни се разрешава да хапнем два пъти в седмицата. Третата група са продукти, които напълно изключваме от менюто си. Такива са бутилираните сокове, сосове, сладкиши, торти, сладолед, мюсли и изкуствените подсладители. Не се позволяват също маргарина и рафинираните масла. Също зърнените храни и нишестетата. Табу са хляба, ориза, макароните, картофите, чипса. С тази диета може да свалите до 7 кг за седмица. Хубавото е, че е проста и тялото не се измъчва с нея. Единственото условие е да разделите храната в трите основни групи, без да ги смесвате. „Тогава сваляте всичко, което е излишно по вас. Край на паласките, на любовните дръжки, ставате топ мацка. Пък и "лято идва”, смее се Галена.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.