Яжте тези храни преди лягане! И доказано отслабвате

https://zdravno.net/dieti/yazhte-tezi-hrani-predi-lyagane-i-dokazano-otslabvate/130886 Zdravno.net
Яжте тези храни преди лягане! И доказано отслабвате

Отслабването е дълъг  и продължителен процес

Но има няколко храни, които да хапвате преди лягане, за да отслабвате. Едната от тях  е киселото мляко. То е богато на протеини  и осигурява чувство на ситост през нощта. То е  и източник на калций, който помага да регулира метаболизма.

Пълнозърнестият хляб също е подходяща храна преди лягане. Богат е на фибри, засища и подпомага храносмилането. И помага на кръвната захар да остане в ниските нива.

Бананите също са подходящ избор за преди лягане. Южният плод е богат на калий, което помага да се снижава кръвното налягане. Бананите са богати на фибри и помагат на храносмилането.

Ядките преди лягане са отличен избор за засищане на глада преди сън. Те са източник на здравословни мазнини, протеини и фибри, които регулират глада и контролират апетита.

Изварата също е подходяща храна преди заспиване. Храната е богата на калории и мазнини с ниско съдържание.  Помага за растежа и възстановяването на мускулната тъкан, също така дава чувство за ситост.

Добавянето на тези храни преди лягане са отличен избор за нашата диета. Заедно със здравословните навици и редовните физически упражнения, тези храни преди лягане дават възможност да отслабваме трайно и постепенно, без да гладуваме.

Източник: Здраве.то

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.