Чай с дафинов лист!Само след седмица много опасни блести са само спомен

https://zdravno.net/narodna-medicina/chay-s-dafinov-listsamo-sled-sedmica-mnogo-opasni-blesti-sa-samo-spomen/121378 Zdravno.net
Чай с дафинов лист!Само след седмица много опасни блести са само спомен

Чай с дафинов лист носи неподозирани ползи за здравето ни

Но, за да се случи това, необходимо е да пиете отварата поне една седмица. Този лековит чай трайно премахва отлаганията на пикочната киселина по ставите.

Това са най-често солите, които могат да се отложат навсякъде по тялото, но най-вече по ставите на краката и на ръцете.

Причините за подаграта може да са различни: грип, прекарана ангина, ревматизъм, метаболитни нарушения, прекален прием на протеини, дори неудобни обувки.

Освен при това заболяване, чаят от дафинов лист снижава кръвната захар, бори лошия холестерол, подобрява работата на сърцето, предпазва ни от стреса.Също така се грижи за пълноценния сън и премахва стомашните болки.

Как се приготвя лековития чай от дафинов лист? С половин килограм гореща вода се залива една голяма лъжица от натрошени дафинови листа.

След това се оставя да ври около пет минути под капак. След като изстине, течността се изсипва в термос, като се оставя да престои между осем и  дванадесет часа.

След тези часове се прецежда и се пие през следващия ден.Може да се приготвя всеки ден, но лечението продължава седем дни.

Чаят се справя добре и с камъни в бъбреците, както и с камъни в пикочните пътища. Само че курсът на лечението продължава по-дълго-два месеца.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.