Рецепта на 5000 години чисти кръвоносните съдове и понижава кръвното

https://zdravno.net/narodna-medicina/recepta-na-5000-godini-chisti-kravonosnite-sadove-i-ponizhava-kravnoto/121386 Zdravno.net
Рецепта на 5000 години чисти кръвоносните съдове и понижава кръвното

Тази рецепта на 5000 години е вълшебна и действа и днес

Тя е открита и записана от тибетски монах и е уникална, но и много проста. Съдържа само две съставки, които обаче действат на здравето невероятно.

Приема се само веднъж на годината и действа през следващите дни в годината.

Много експертите са го изследвали и са останали изумени. Това лекарство наистина действа и е мощно средство за лечение и профилактика.

Помага при високо, но и при ниско кръвно налягане, при лош холестерол, инфаркт, атеросклероза, коронарна болест, както и при влошено кръвообращение.Чисти кръвоносните съдове.

Едната основна съставка в това древно лекарство е чесънът-350 грама, другата е 95% -процентов спирт, в количество 200 грама. Спиртът може да се смени с алкохол, но в който да няма метанол или бензалкониев хлорид

Приготвя се по следния начин. Чесънът се обелва, намачква се с вилица. След това се залива с алкохола или спирта. Поставя се в стъклена бутилка  и се оставя да престои десетина дни.

След което се прецежда и отново се оставя в бутилката. Тя се съхранява в хладилника.Приема се по две-три капки, които се разтварят в чаша вода вечер.

Изпива се преди сън. Лекарството се приема веднъж в годината и действа през цялата година.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.