Три подправки удължават живота с до 10 години и ни пазят от рак

https://zdravno.net/narodna-medicina/tri-podpravki-udalzhavat-zhivota-s-do-10-godini-i-ni-pazyat-ot-rak/124167 Zdravno.net
Три подправки удължават живота с до 10 години и ни пазят от рак

Подправките и лечебните билки удължават живота ни, укрепват имунитета и ни пазят от болести

Хората ги използват от няколко хиляди години, за да укрепят здравето си, казват експертите.

По думите на спецовете всеки трябва да добавя в храната си куркума, канела и градински чай.Те не само ни помагат да подобрим здравето си, но и удължават живота ни средно с около 5-10 години.

Куркумата прави всяко ястие по-здавословно и вкусно.Учените са установили, че този жълт прах забавя развитието на онкологичните болести, противодейства на процесите на окисляване на клетките и по този начин удължава живота ни.

Според изследване на немски учени, ако редовно добавяме куркума в храната си, намаляваме броя на предраковите клетки с четиридесет на сто.

Може да се използва и при безсъние. В чаша мляко добяваме половин лъжичка куркума и голяма лъжица мед.След консумацията на това лекарство човек заспива бързо и после се събужда отпочинал и пълен с енергия.

Канелата също е суперздравословна. Снижава кръвната захар, ускорява лечението на възпалителните процеси, забавя разпространението на раковите клетки.

Помага при главоболие, подобрява работата на ендокринната система, подтиска апетита.

Градинският чай намалява риска от развитие на рак, на Алцхаймер, на гастрит, атеросклероза и други опасни болести.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.