На 75 Небахат Чехре привлича мъжките погледи: Със „златните си правила” за здраве и стройна фигура!

https://zdravno.net/zdravni-saveti/na-75-nebahat-chehre-privlicha-mazhkite-pogledi-sas-zlatnite-si-pravila-za-zdrave-i-stroyna-figura/48685 Zdravno.net
На 75 Небахат Чехре привлича мъжките погледи: Със „златните си правила” за здраве и стройна фигура!

Небахат Чехре е една от най-обичаните по света актриси

  Небахат Чехре, известна като Валиде султан от Великолепният век” и на 75 години смайва с топ фигура и безупречно здраве. 

Феновете на турските сериали я сравняват с богиня, а мъжете още въздишат по нейния неувяхващ чар. Едва 15-годишна, Чехре грабва короната на конкурса „Мис Турция“, а през този март актрисата чукна 75 години, но все още впечатлява с безупречната си визия. Каква е тайната за „вечната младост“ на една от най-известните турски звезди.

Актрисата признаав пред медиите, че не е фен на грижите за кожата и не посещава салони за красота. Но през целия си живот на всеки две седмици ходи на хамам (турска баня) и си прави пилинг. Освен това от години пие чаша топла вода с лимон 40 минути преди закуска.Небахат Чехре Според турската актриса редовните посещения в салона за красота няма да те спасят, ако имаш лоши гени, а хубавата кожа остава млада за дълго време и без постоянна външна намеса, пише "Ретро". „Наистина нямам идея. Преди редовно ходех на фитнес, но често получавах възпаление на гърлото.

Играех тенис, докато веднъж не ми стана лошо на корта, тогава се уплаших и се отказах и от тениса. Небахат Чехре признава, че от десет години насам в ече не практикува никакви спортни дисциплини, нито пък спазва диети. Чехре дава и своите златни правила за впечатляващ външен вид и след 70. И те са, че не пуши. Хляб и тестени изделия консумира само на закуска. Замества червеното месо с риба. Между храненията приема само плодове и зеленчуци. Винаги преди лягане си сваля грима от лицето. Всеки ден пие не по-малко от два литра вода. След 19 часа не хапва нищо, това за нея е закон. Винаги почиства косата и кожата си и се старае да ухае приятно.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.