Уникална рецепта ни спасява от високия холестерол

https://zdravno.net/narodna-medicina/unikalna-recepta-ni-spasyava-ot-visokiya-holesterol/113846 Zdravno.net
Уникална рецепта ни спасява от високия холестерол

Холестеролът е полезен

Има го във всички тъкани, необходим е  за организма ни.Той влиза в тялото ни чрез консумацията на животинска храна. Но ако количеството на това вещество е в повече, тогава идва опасността. Има риск от различни заболявания, като атеросклероза, която е причина за инфаркт и за инсулт. Ако има излишно количество на холестерол в кръвта, това предизвиква образуване на камъни в жлъчката.

Руският лечител Александър Огулов е разработил собствено лекарство, което помага да се понижи високото количество на холестерол в кръвта.

С тази рецепта сваляте холестерола с естествени средства и по естествен начин. За целта са необходими сто грама орехови ядки, пет скилидки чесън и 400 мл пълномаслено мляко. Смиламе с блендер или в хаванче скилидките чесън и ядките. Преместваме ги в подходящ съд и после ги заливаме със затопленото мляко.След което така получената отвара покриваме и оставаме да престои около час.

Приема се на гладно по петнадесет милилитра от лекарството, по три пъти на ден. Курсът на лечение продължава в зависимост от индивидуалните качества на човека.Затова лечението може да продължи от три седмици до няколко месеца.

Тези, които са използвали натуралното лекарство са категорични, че то действа ефикасно и много скоро след приема са усетили неговия ефект.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.